Individuele werkplekcheck

Vanuit onze jarenlange ervaring verrichten wij op verzoek een gerichte, individuele Werkplekcheck.

Bij een Werkplekcheck, wordt gekeken naar de zithouding, grijpen en knijpen en de spierspanning in de onderarm en het nek-schouder gebied. De zithouding en werkplekinstellingen worden op een zo optimaal mogelijke manier ingesteld. Daarbij worden tips gegeven over werktechnieken.

Alle informatie wordt in een Werkplekpaspoort genoteerd. Hierin staan alle individuele werkplekinstellingen.

Aanvulling op de Werkplekcheck is de Werkplekrapportage. Hierbij hoort een observatie waarbij de werkplek en de werkwijze in kaart wordt gebracht. De werknemer wordt op de eigen werkplek geobserveerd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de werksituatie.

Tevens wordt aan de hand van de gestructureerde vragenlijst bewustwording gecreëerd over de werkdruk, werktaken en werkorganisatie van de medewerker.

In een Werkplekrapportage worden eventuele klachten, tips en aanbevelingen beschreven tevens wordt de Werkplekpaspoort bijgevoegd. De Werkplekrapportage wordt (in overleg) binnen 5 werkdagen verstuurd naar de leidinggevende / opdrachtgever. Een kopie wordt verstuurd naar de werknemer. Indien gewenst sturen we een kopie naar de arbodienstverlener.

Kosten Werkplekcheck € 55,- per werkplek of € 35,00 (minimale afname is 5 werkplekken) incl. Werkplekpaspoort.

De kosten van de Werkplekrapportage zijn € 85,- per persoon.

De kilometervergoeding is € 0,21 op basis van nacalculatie