STITTEN

Wat is Stitten nu eigenlijk?

 

Simpel gezegd is het de combinatie van het goede van staan met het goede van zitten. Geen staan, geen zitten…maar stitten.

muvman-met-lage-gasveer-zit-stahulp-stkamuv01_0002_blauw

Het belangrijkste van Stitten is, dat het helpt om je rug beter te gebruiken vanuit een actief bekken. Het zitgedrag verbetert en je leert ook beter staan, zonder moeite. Weg van het ingezakte zitten of van het met veel inspanning rechtop zitten. Maar ook weg van op allerlei manieren proberen te blijven staan door te gaan hangen. Bij staan hebben we geen moeite om rechtop te zijn en bij zitten voorkomen we overbelasting van de benen. Samen geeft dit een prettig en makkelijk rechtop zijn zonder overbelasting van de benen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *