EMWA neemt 3 nieuwe akoestische producten op in collectie

AKOESTISCHE ZUIL

Verplaatsbare oplossing voor hinderlijke nagalm. Heeft u in een ruimte veel last van nagalm waardoor de spraakverstaanbaarheid slecht is wanneer mensen met elkaar in gesprek zijn?

pastedgraphic-3-3   pastedgraphic-2-5   pastedgraphic-1-6

Dan is de soundcollector een gemakkelijk te plaatsen, en te verplaatsen, oplossing.

De soundcollector is een vierkante of rechthoekige, gestoffeerde zuil die het geluid MAXIMAAL absorbeert. Hij kan worden gebruikt als plantenbak of als sokkel voor een kunstwerk. Daarmee draagt de soundcollector bij aan de uitstraling van de ruimte als geheel. Door zijn inhoud absorbeert de soundcollector ook de lagere tonen.

 


AKOESTISCH ZITTEN

Akoestische lounge banken worden net zoals hoge akoestische fauteuils steeds vaker binnen open kantoren gebruikt. Binnen een kantoorinrichting worden banken gebruikt voor bijvoorbeeld informeel overleg, zonder het overige personeel direct tot last te zijn. Bij hoge banken met een akoestische werking zijn diverse tafels leverbaar, meestal voorzien van een kolompoot.

 


 

AKOESTISCH WANDPANEEL

Afhankelijk van het probleem en/of de ruimte zijn akoestisch panelen in verschillende kwaliteiten
leverbaar. Dat wordt met behulp van de grafiek met de absorptiewaarden zichtbaar.

De akoestische panelen hebben een zeer hoge mate van geluidsabsorptie vooral in het lage frequentiebereik. Het is een Duits product en heeft de Europese innovatieprijs gekregen. Het product is gepatenteerd en wordt speciaal ingezet om het stemgeluid te absorberen. Dit innovatieve product is
bij een aantal Nederlandse organisaties uitgebreid toegepast.
Het toepassen van deze panelen levert een merkbaar resultaat op in de beleving van het akoestisch comfort.

akoestisch-paneel   akoestische-wand-3   akoestische-wand-2

De panelen kunnen als zelfstandige wand of aan een bestaande wand worden gemonteerd. De panelen worden vaak in combinatie met glas ingezet. Hierdoor kunnen grotere ruimten voor het geluid worden doorbroken, met behoud van transparantie.
Per type paneel zijn de specificaties beschikbaar van de laboratoriumtest uitgedrukt in alpha-waarden over de octaafband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *