Bericht voor Arbo, Facilitair, Inkoop, bedrijfsartsen en HRM afdelingen

EMWA biedt ondersteuning op zowel het gebied van curatieve als preventieve gezondheid, met als doel het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren.

Door middel van een individuele werkplekcheck krijg je direct inzicht in de fysieke belasting en werkhouding op en rondom je werkplek. Deze gepersonaliseerde beoordeling stelt werknemers in staat om specifieke aanpassingen te maken die hun werkervaring comfortabeler en gezonder maken. Daarnaast bieden wij groepsvoorlichting over het creëren van een gezonde computerwerkplek, waarbij medewerkers worden geïnformeerd over de beste praktijken voor ergonomie en het verminderen van werkgerelateerde gezondheidsproblemen. Deze voorlichting kan zowel binnen de organisatie worden gegeven als in ons ergonomische kenniscentrum in Nijmegen.

Bewustwording is een belangrijk aspect van onze benadering. Het doel is om het onbewuste gedrag om te zetten in bewuste vaardigheden voor gezond werken. Hierdoor kunnen zowel organisaties als medewerkers profiteren van een verhoogd welzijn en een vermindering van werkgerelateerde gezondheidsproblemen, wat op zijn beurt de duurzame inzetbaarheid bevordert. Samen streven we naar een gezonde en productieve werkomgeving.

Dit bericht is van belang voor Arbo, Facilitair, Inkoop, bedrijfsartsen en HRM afdelingen omdat het de gemeenschappelijke doelen van deze afdelingen ondersteunt, namelijk het waarborgen van de gezondheid, veiligheid en welzijn van medewerkers, het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en het creëren van een productieve werkomgeving.

Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze ergonomische adviseurs of stuur een mail naar info@emwa.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *